Söker du dataprogram för att visa dina reservdelar på Internet? Då behöver du inte leta längre. Programmet heter Bildem och finns hos Mätorit Data AB. Om du har en bildemontering, bilskrot, tillbehörsfirma, verkstad, renoveringsfirma eller är detaljist så är Bildem programmet för dig. Du lagrar in dina delar och visar dem helt automatiskt på Internet


Erbjudande från Mätorit Data


Låna ett Bildem gratis i 1 månad!


Bildem - Lagra delar

Nu har du möjlighet att gratis låna ett Bildem i en månad. Programmet du lånar har alla finesser som behövs för att lagra in delar och visa dom i dom olika databaserna på Internet. Bildem är uppbyggt med fliksystem och rullgardinsmenyer och är mycket användarvänligt.
Du kan ha igång många funktioner samtidigt i Bildem Här ser du ett urval på olika funktioner som finns i Bildem. Försäljning- Bilregister- Ägare- Nydelsregister- Lagerregister- Beställningsregister- Inventeringsfunktion- Lagerstatistik- Prisregister- Bildhantering- Försäljningsstatistik- Bokningssystem- Externa integrerade prislistor- Bokföringsunderlag-Kundreskontra- Synkningsmodul lager- Automatisk överföring till Internet av lagrade delar/bilder. Med Bildem har företaget full kontroll över verksamheten, allt från enklaste beställning till resultatuppföljning på varje enskild bil, del, kund alternativt användare.


Intresseanmälan/order!

Namn:
Epostadress:
Meddelande till Mätorit: